praktijkmaran.nl

Home

Welkom bij  Praktijk Maran. Praktijk voor ontspanningsmassages, supervisie en coaching en begeleiding. Deze praktijk wordt gerund door Meike Klomp.

“Nu is de tijd gekomen om alles wat ik geleerd heb neer te zetten in een praktijk waar mijn ziel van gaat stralen!”

Deze praktijk is een som van jarenlange ervaring als therapeut en supervisor en mijn passie om kinderen en volwassenen te begeleiden in het vinden van hun kracht, zodat ze zich van daar uit kunnen verbinden vanuit hun hart.

Daarvoor gebruik ik allerlei verschillende technieken en ingangen. Onder de paraplu van mijn praktijk vallen drie onderdelen:

1. Ontspanningsmassages

Ontspanningsmassages zijn echt voor jezelf. Neem de tijd en de ruimte om te ervaren hoe het is om je over te kunnen geven aan een massage. Even niks anders en alle stress van het leven van alle dag laten wegglijden.

Ik werk meer en meer met energetische massage dmv. reiki en ritmische massage.

2. Supervisie

Ik geeft studenten van de POST HBO opleiding voor psychomotorische kindertherapie supervisie. Daarnaast begeleid ik psychomotorisch kindertherapeuten in hun registratieproces dmv supervisie.

Ik werk veel met transactionele analyse en daarnaast gebruik ik de supervisietechnieken geleerd tijdens mijn opleiding.


3. Coaching en begeleiding

Mogelijk loop je rond met allerlei vraagstukken en dilemma’s, die op dit moment je leven beïnvloeden. Lukt het je niet daar zelf uit te komen, dan is het altijd mogelijk om in een individueel consult samen te kijken naar wat speelt.

Ik maak gebruik van mijn ervaring als therapeut en daarnaast gebruik ik natuurgeneeskundige elementen zoals bloesemremedies en Healing Arts Liquid Light.

Ik ben geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische Kindertherapeuten (NVPMKT).