Lichtkind

In deze tijd waarin de aarde met een enorme snelheid transformeert, worden er alleen maar lichtkinderen geboren. Deze kinderen zijn vanzelfsprekend verbonden met allerlei energetische velden met een hoge lichtfrequentie en ze zijn op Moeder Aarde geboren om haar en haar bewoners te begeleiden in het proces naar verlichting.

 

Wat je merkt aan deze kinderen is een enorme gevoeligheid. Ze spreken als vanzelfsprekend met de magische wezens zoals draken, eenhoorns en elfjes. Ze stralen een intense lichtheid uit en weten al heel jong precies wat ze willen. Ze zijn ’s nachts vaak wakker omdat ze dan lichtwerk doen. Dat kan soms angstig zijn want het donker wordt aangetrokken door het licht en het lichtkind weet nog niet goed hoe te reageren.

 

Het lichtkind heeft vooral de hartskwaliteiten van de ouder nodig om zich veilig te voelen. Deze hartskwaliteiten zijn vreugde, vertrouwen, verbinding en liefde. Dit lijken eenvoudige kwaliteiten, de uitdaging is om regelmatig op de dag in te checken bij jezelf als ouder hoe het met deze kwaliteiten is. En daarnaast om elke keer weer opnieuw te kiezen om in deze kwaliteiten te leven, altijd!

Juist nu merk ik dat ouders afgeleid worden door de enorme hoeveelheid prikkels die binnenkomen en die zorgen voor angst, wanhoop en verdriet. Een lichtkind voelt dit en reageert hierop met onrust en onzekerheid, bijvoorbeeld door niet of slecht te slapen, heftige emoties te laten zien of heel erg druk te worden.

 

Een lichtkind wil serieus genomen worden en gezien worden. Als het gaat over het lichtwerk dat deze lichtkinderen doen, dan mogen zij als meesters beschouwd worden en ook als zodanig benaderd.

 

Als je als ouder:

- Begeleiding nodig hebt om het gedrag van je lichtkind te snappen

- Een vertaler nodig hebt die de boodschappen van jouw lichtkind kan begrijpen

- Iemand nodig hebt die samen met jou rituelen ontwikkelt om jouw lichtkind goed voor te bereiden voor de nacht

- Graag jouw hartskwaliteiten wilt omarmen maar geen idee hebt hoe

 dan kan ik je daarmee helpen!

 

Momenteel geef ik alleen maar afstandshelingen of begeleiding via beeldbellen. De kosten zijn nu €44,- voor een sessie. Voor meer informatie info@praktijkmaran.nl