Welkom bij Praktijk Maran

Coaching

Ben je op zoek naar iemand die je begeleidt in het helen van oude pijnstukken, wil je sterker en met meer vertrouwen in het leven gaan staan of wil je iets nieuws neerzetten, zoals een eigen onderneming, een nieuwe relatie of een andere baan? Misschien wil je nu eindelijk van je hobby je beroep gaan maken. Ben je je magische blije kind kwijtgeraakt, waardoor alles in het leven zwaar lijkt?

Of misschien wel een beetje van alles?

>>> Lees dan hier meer

Lichtkind

In deze tijd waarin de aarde met een enorme snelheid transformeert, worden er alleen maar lichtkinderen geboren. Deze kinderen zijn vanzelfsprekend verbonden met allerlei energetische velden met een hoge lichtfrequentie en ze zijn op Moeder Aarde geboren om haar en haar bewoners te begeleiden in het proces naar verlichting.

Wat je merkt aan deze kinderen is een enorme gevoeligheid. 

>>> Lees hier meer

 

Afstandsheling

Helen op afstand is een krachtige manier om direct te werken met jouw bron van Licht en dat zorgt er voor dat je weer in balans bent en totaal ontspannen en sprankelend je weg vervolgt.

>>> Bestel hier

 

Metatron Energie Sprays

Deze energetische helende sprays hebben een hoge trilling en zijn afgestemd op verschillende thema's en velden. Alle sprays zijn gecreeërd met Aartsengel Metatron

>>> Bestel hier 

 

 

 

 

Drakenklankbad

Je ligt op een heerlijk zacht matje met je hoofd op een kussen en toegedekt door een warm dekentje. Om je heen staan 4 prachtig kristallen draken, ieder met zijn eigen krachtige en magische energie. Dan brengt de drum je in een milde trance en met mijn stem die spreekt, klankt en betovert, word je meegenomen naar een magische plek.

>>>Bestel hier

 

Soultrip to Avalon

Heb je altijd al een tijd willen doorbrengen in het mythische land van Avalon, omringd door een groep die net als jij hun roots willen versterken? Kom dan met ons mee op Soultrip to Avalon van 16-18 oktober 2020. 

 

Oproep aan healers, lichtwerkers, kunstenaars en andere Avalon-minnenden:

Wil je jezelf opladen met de Avalonfrequentie?

Wil je het veld van de vroegere priesteressenclan en oude beschavingen integreren waar je als multi-dimentionaal mens een connectie mee hebt?

Wil je je potentieel en Lichtkracht terugbrengen in je lichaam, je bewustzijn en je dagelijks handelen?

 

>> Lees hier verder

Inspiratiebrief

Wil je niks missen van wat ik doe? Schrijf je dan hier in voor mijn inspiratie brief en ontvang een prachtige drakenmantra. Let op deze mantra brengt vuur in je aderen!