Contact met Praktijk Maran

Neem contact op met Praktijk Maran in Tilburg, voor informatie of het aanvragen van een gratis kennismakingsgesprek. Een eerste contact graag per email. Voor telefonisch contact: Mocht ik mijn telefoon niet opnemen, spreek dan een berichtje in. 

 

PraktijkMaran

Nieuwlandstraat 36

Tilburg

Tel: 06-242 19 270

Email: meike.klomp@gmail.com

 

PraktijkMaran

Wie ben ik?

 

Ik ben Meike. Ik ben vrouw, moeder, vriendin, godin en bewust in de 5D wereld. Ik ben coach, heler, klankgever, werker met de natuurelementen, hoeder van het licht en de magische wereld.

 

Ik ben moeder van 3 prachtige zonen. Vol trots volg ik hun pad en dat van hun partners vol sport, muziek, reizen en vrienden. Ik ben 30 jaar samen met mijn lief en we hebben al heel wat stormen doorstaan. Naast mijn eigen bedrijf steun ik hem in zijn bedrijf door te luisteren, waar ik kan te adviseren en praktisch mee te werken. We gaan samen een nieuwe fase in zonder kinderen en weer met elkaar.

 

Ik ben me altijd bewust van de energetische wereld en kies voor het licht. Ik leef vanuit mijn bron waaruit ik energie, vreugde en sprankeling haal. Vandaaruit verhoud ik me tot de wereld.

Dat is niet altijd zo geweest. Ik heb heel lang de ander op de eerste plaats gezet en vond het belangrijk hoe de buitenwereld mij zag.

 

Ken je dat ook? Dat je vooral bezig bent met jezelf op de laatste plaats zetten? En het gevoel dat daarbij hoort, voor mij voelde dat alsof er ergens een energielek zat, waardoor ik altijd moe was en snel verkouden was of me misselijk voelde.

 

Stap voor stap leerde ik mezelf op de eerste plaats te zetten en ging ik voelen dat ik daardoor steeds beter in mijn vrouwenpower  kwam. Dat wil zeggen dat ik mijn energie bij mezelf kon houden en me steeds krachtiger voelde worden en meer verbonden met de natuur en haar cyclus.

Nu kan ik zeggen dat ik gelukkig licht vrij en met humor in het leven sta. Ik voel me dankbaar voor alles wat op mijn pad komt en tel mijn zegeningen.

 

Al vanaf mijn twintigste werk ik met mensen en op mijn weg als heler is er een kentering gekomen toen ik stage liep tijdens de opleiding als natuurgeneeskundig therapeut. De client die ik begeleidde gaf ik adviezen en ik werkte vol overgave omdat ik precies zag wat ze nodig had om weer gezond en gelukkig te worden. Na twee maanden zag ik geen verbetering en zei mijn stagebegeleider:

 

Het belangrijkste ingrediënt voor genezing  is dat mensen de moed hebben om buiten hun comfortzone te gaan. Pas dan kunnen ze naar zichzelf gaan kijken en voelen waar hun bron is van waaruit ze hun kracht kunnen putten. Jij kunt als heler meelopen en hun gids zijn, maar ze zullen zelf de sprong moeten wagen.”

 

Voor mij is dat het begin geweest van een zoektocht. Enerzijds de zoektocht naar mijn eigen bron en anderzijds de zoektocht naar het worden van de gids die ik nu ben. Nog steeds zie ik duidelijk het pad waar mensen op lopen. Ik hou dit pad altijd in gedachte als ik mensen begeleid met heldere communicatie en met humor. Elk pad respecteer ik en vol liefdevolle interesse loop ik een stuk mee.