SOULTRIP TO AVALON 

Heb je altijd al een tijd willen doorbrengen in het mythische land van Avalon, omringd door een groep die net als jij hun roots willen versterken? Kom dan met ons mee op Soultrip to Avalon.

 

Oproep aan healers, lichtwerkers, kunstenaars en andere Avalon-minnenden:

  • Wil je jezelf opladen met de Avalonfrequentie?
  • Wil je het veld van de vroegere priesteressenclan en oude beschavingen integreren waar je als multi-dimentionaal mens een connectie mee hebt?
  • Wil je je potentieel en Lichtkracht terugbrengen in je lichaam, je bewustzijn en je dagelijks handelen?

Lees verder onder de foto!

Waarom meegaan?

In deze tijd komen er veel hogere frequenties naar de aarde die het je makkelijker maken om snel door processen heen te gaan en tot de kern te komen van wat je hier te doen hebt. Wij willen je sterken op die weg en je in het Avalonland helemaal laten opladen met je Lichtkracht en je hoogste potentieel. Door tijd door te brengen met een groep gelijkgestemden (m/v) en je te verbinden met alle prachtige energie lagen die we je laten voelen, zullen er oude stukken van je wegvallen die je niet meer hoeft te doen. Er treedt een versnelling op van wat er nodig is om vrijuit te staan in je hoogste licht en dat te leven, vanuit je hart en je connectie met boven en beneden.

Wat kun je verwachten?

Als energiewerkers weten we hoe belangrijk het is om intuïtief te handelen en de groepsziel te begeleiden zoals het zich op het moment zelf laat zien. Alles is mogelijk. We beginnen elke dag met een afstemming, we gaan onze kristallen opladen, we gaan aardeblessings doen, onze stemmen laten klinken, we maken krachtgrids, we drummen, we doen rituelen en we maken een gezamenlijke priesteressenmaaltijd ter afsluiting.
We gaan zeker een bezoek brengen aan alle magische krachtplaatsen, zoals de Tor, de Chalice Well gardens en de rode en de witte bron. We hebben de White Well Temple speciaal voor onze groep afgehuurd. In deze grot zullen we bij kaarslicht een magische, krachtige healing laten ontstaan.

 

Deze retraite is perfect voor jou als:

  • Je wilt vieren en delen wie en wat je bent. Je durft te gaan staan voor je kwaliteiten en deze versterkt met de Avalonmagie.
  • Je graag een hoogfrequente energetische download ontvangt vanuit de Avalonenergie die groeit op aarde, via de Divine Male/ Feminine energie en door de ontwikkeling van 3D naar 5D bewustzijn.
  • Je deze Avalonblessings wilt integreren in je Lichtwerk.

De workshops en het samenzijn wordt begeleid door Avalonvrouwen, healers en energetisch therapeuten Fanny van der Horst en Meike Klomp

Data en kosten:

Data: 10-12 mei 2024. Kosten: €361,79 inclusief btw . 

De kosten die er verder bij komen gelden de reis. Of je de boot kiest, de trein of het vliegtuig maakt de prijs. Verder zijn er nog de kosten voor overnachting en eten. In de hostels kun je zelf koken en vaak is ontbijt inbegrepen. Uit eten gaan, doet de prijs weer toenemen. Het varieert dus naar je eigen wensen en portemonnaie.

* Je krijgt van ons na inschrijving in elk geval een lijst met tips en de mogelijkheid om met groepsgenoten in hetzelfde hostel te boeken.
* Verder voegen we je na inschrijving toe aan de appgroep, waar je reisafspraken kunt maken en vragen kunt stellen.

Boeken:

Het bedrag is voor alle workshops, exclusief reis, overnachtingen, bezoekjes aan the Chalice Well en The Abbey (in totaal ongeveer 15 pond). Er is plek voor 12 deelnemers (m/v). Nadat je hebt geboekt bij ons ontvang je direct een factuur en bevestiging plus een lijst met tips voor reis en verblijf.

Ga je mee? Klik hier